WISHLIST OF THE MONTHJeg må indrømme, at jeg er i mit beige hjørne. De lyse farver sætter en dejlig rolig stemning og med den rigtige sammensætning kan man bevare et råt og ikke for piget udtryk.
Der står efterhånden mange ting på min ønskeliste, men her har du et udsnit, som både afspejler den stil og de nuancer jeg arbejder med. Stolen er fra ANDTRADITION og den kan fåes i mange forskellige materialer - Jeg kan anbefale at besøge deres showroom og få stofprøver. Både sofa og tæppet er fra ELLOS, som ofte har kampagnekoder. Pejsen er i den budgetvenlige ende og fra Dalles.


Med ønsket om en god søndag, Sarah Amalie

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now