WISHLIST LIVING ROOM EDITION

Opdateret: 23. juli 2019
Jeg står overfor en flytning inden året udgang og det giver en del tanker om stilen i mit kommende hjem. Hvordan skal nuancerne være? Hvilke brands vil jeg bruge? Jeg elsker at surfe nettet tyndt og bruge timevis i smukke interiørbutikker - mikse designklassikere med 2ndhand's fund.


Jeg dele nogle af de skønheder jeg overvejer. Vi er ikke i den billige ende af skalaen, men det er kvalitets produkter, som ikke vil falde meget i værdi.
PLATNER LOUNGE CHAIR 25.500 DKK

MONTANA KOMMMODE 12.995 DKK

LOUIS VUITTON BOG 549 DKK

MENU MARMOR BORD 12.999 DKK

HERMES PUDE 3.400 DKK

RITZ TÆPPE, RUGVISTA 3.082 DKK

14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now