What’s coming up on my beautiful blog

Kære dig! Velkommen til mit univers.

Jeg lever og ånder for det smukke liv - det ydre såvel, som det indre. Derfor er min passion, at kombinere de to verdener.

Min vision er, at skabe fortryllende, men enkle oaser, som giver en rolig og elegant energi. 

Kunsten har haft min interesse hele livet og jeg er fantastisk stolt over, at kunne præsentere kunstlinjen ART BY Ib NOIR, som vil blev offentliggjort primo 2019.Jeg glæder mig til, at tage dig med ind i mit kreative univers. Du vil komme med på en rejse, hvor jeg vil inspirerer dig med indretningsforslag, lege med nuancer, brands og DIY projekter i alle priskategorier.


STAY TUNED INTERIOR LOVERS

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now