PREPARING FOR CHRISTMASSå er det den første december! Det er den mest fantatiske tid på året! Fokus er på hygge, nærværet og små julemirakler - Men desværre også en tid, hvor mange taler om julestress og et påtvunget overforbrug. Jeg elsker at lave en udførlig TO-DO-LISTE, som sikre mig at jeg har overblik men også at jeg kan nyde alle julens gøremål istedet for at blive frustreret over mange mennesker i Magasin eller nogen har snuppet den sidste and.
Her er min TO-DO-LISTE Christmas Edition:


- Lav en liste over dem jeg skal købe julegave til

- Find ud af i god tid hvad gaverne skal være

- Find en masse inspiration på gaveindpakning

- Køb gavepapir, silkebånd, sløjfer, gran og til/fra - kort

- Lav en jule-playliste

- Lav en smuk adventskrans

- Adventsgaver

- Find skønne juleopskrifter

- Køb juletræ

- Vælg tema for julepynt (jeg skrifter farverne på julekuglerne, så træet altid er en blanding imellem gammelt og nyt)

- Lav aftaler i god tid, så hygge med familie og venner sikres (de fleste af mine juleaftaler bliver til hvidgløgg på D'angleterre, som både er en drik og et sted jeg forbinder med jul og gode snakke)

- Prioriter tid hygge uden praktiske gøremål (som regel søndag, hvor min datter får adventsgave og vi kan bage eller gå i Tivoli)


Hvordan ser din liste ud?
Med ønsket om en fantastisk jul, Sarah Amalie


50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now