PLAY IN ART

Mangler du en anledning til, at slippe dit indre legebarn fri? Så smid ungerne i ladcyklen og besøg kunsthaven på Ordrupgaard.


Olafur Eliasson, Vær i Vejret, 2016

Selve Ordrupgaard er under ombygning, men du kan stadig besøge deres fine have, som byder på en masse eventyr. Jeg besøgte haven i weekenden, med min datter og vores lille hundehvalp Happy. Vi udforskede de forskellige kunstværker og det udløste mange sjove snakke om hvorfor kunsten var opstået og tankerne bag.


Spejl park

Da vi gik rundt i den smukke have imellem spejlene - fik jeg en fornemmelse af at være Alice i eventyrland. Alle værkerne var enormt smukke og sjove på sammetid.Doug og Mike Starn, Geometry of Innocence, 2018

Min datter måbede da vi kom til det store bambustårn (Geometry of Innocence. Tårnet er fra Big Bambú-serien og et ud af kun to offentlige værker i verden. Sammensat af mere end 2000 bambusstokke, 42 kilometer klatrereb og 11.500 knuder, giver værket beskueren mulighed for at bevæge sig højt opover parkens terræn gennem overraskende stier, hvor forventningen til ruten hele tiden må tages op til overvejelse.

Jeppe Hein, Semi Circular Mirror Labyrinth, 2013

Præcis der, hvor der i Hansens tid lå et havebassin, hvis overflade spejlede omgivelserne, der der i dag den danske kunstner Jeppe Heins spejllabyrint. Modsat en klassisk labyrint er der flere veje ind og ud.. Intet er fastlagt for beskueren, og i labyrintens lameller bliver dennes spejlbillede på en gang fuldt gengivet og fragmenteret. På en og samme tid er man et sted imellem virkligheden og en optisk illusion.Du har mulighed for, at se og 11 værker i haven, som bestemt er et besøg værd.


Ordrupgaard

Vilvordevej 110

2920 Charlottenlund

www.ordrupgaard.dk


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

LE KLINT

BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now