I AM ON FIRE!Du ved det - jeg ved det! Den danske sommer er forbi og kølige dage er lige rundt om hjørnet. Overvejer du en biopejs? Og hvordan fungerer de? Jeg har samlet et udvalg, som er enormt smukke.

Pejsen funger i princippet på samme måde som et gammeldags Trangia-stormkøkken til campingbrug. Men mens der til stormkøkkenet bruges almindelig husholdningssprit, bruges i pejsen lugtfri ethanol eller bioethanol (bioætanol), som er et spritprodukt baseret på eksempelvis majs eller kartofler. Der fås flere forskellige brændstofprodukter på markedet, hvor nogle er flydende mens andre fås som gel.

En eller flere små beholdere til ethanol er placeret i bunden af pejsen. Flammens størrelse reguleres ved at placere ringe oven på beholderen for at reducere dens overfladeareal.

En række keramiske og meget naturtro "brændestykker" kan placeres oven over ethanolbeholderen, hvilket giver en illusion af en rigtig pejs. Da der er tale om en forbrændingsproces, afgiver pejsen en vis mængde varme, afhængigt af hvor mange ringe der er placeret oven på ethanolbeholderen.


Biopejse kommer i alle prisklasser og du kan nemt finde mere budgetvenlige evt i byggemarkeder eller møbelbutikker.


VAUNI CUPOLA 20.095,00 DKK

COCOON AERIS FROM 18.560,00 DKK

VAUNI BIOPEJS DIVIDER 24.995,00 DKK

STÅENDE BIOPEJS HVID 6.900,00 DKKMed ønsket om hygge på de kolde dage, Sarah Amalie Ib

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now