FAVORITES NOTRE MONDE EDITIONNotre Mondes filosofi er, at boligmiljøer bør være luksuriøse og fyldt med den sande skønhed af de mennesker og ting, der inspirerer en. Notre Monde har skabt en sofistikeret og subtil samling af bakker, spejle og møbler ved hjælp af traditionelle teknikker med friske ideer, der har global oprindelse. Det luksuriøse er smeltet sammen med det praktiske i en ånd af pyntegenstande. Hvert møbel er et 'one-of-a-kind' stykke, som er skabt i hånden i et studie og har en signatur, der sikrer dens ægthed.
Notre Monde huser alt fra bakker, spejle til smukke borde. Du kan få det skønneste skrive - eller konsolbord.Deres spejle er med "aged mirror effekt" - det giver et unikt udtryk og derfor kan du bruge deres spejle som kunst.


SPEJL 8.800,00 DKK SKRIVEBORD 6.995,00 DKK SOFABORD FRA 1.795,00 DKKDet er flere danske forhandlere, som du kan finde på hjemmesiden.


Jeg har brugt flere af Notre Mondes produkter i mine projekter, så jeg hjælper gerne med input, hvis du har forelsket dig i en af deres smukke kreationer.


Med ønsket om inspiration, Sarah Amalie Ib

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now