BRING ON KLEOPRATA

Hopper du med på den organiske spa vogn?! Jeg hopper aldrig helt af den og hjemmespa er et must i min hverdag. Jeg nyder at prioritere tid til ro i en hektisk hverdag. Der er mange måde det kan gribes an på og det afhænger også af, hvor meget du ønsker at gøre ud af det. Hvis jeg trænger til mere end et bad med bobler, så kaster jeg en masse kærlighed i projektet. Jeg sætter tid af, jeg handler ind og jeg sikre mig at jeg ikke har en datter og hund der skal aktiveres på den anden side af badeværelsesdøren. Mobilen eller andet elektronik er ikke velkommen - dog gerne en bog eller afslappende musik.


Forberedelse:

Badeværelset skal være rent og ryddeligt. Jeg fylder mit karbad med vand, 3 dåser kokosolie, 2 citroner i skiver, 2 grapefrugt i skiver, badeslat, olie og kokossæbe.

Jeg ligger en lermaske og hårmakse - henter vand med urter, te og tænder lys. Det er fantastisk at ligge og detoxe med en god bog og lidt frisk frugt.


Her er et overblik over de produkter jeg bruger - de er fantastiske, organiske og med sikker luksuseffekt.


KARMAMEJU ROBE 799 DKK

HERBIVORE COCONUT MILK BATH SOAK 335 DKK

FRENCH GIRL ROSE SEA SOAK 165 DKK

AESOP BRASS OIL BURNER 1500 DKK

AESOP CLAYMASK 259 DKK

AESOP BODYSCRUB 250 DKK

AMAZING SPACE DETOX TEA 235 DKK

OLAPLEX HAIRMASK 179 DKK

YLANG YLANG OIL 70 DKK


Jeg ønsker dig en dejlig torsdag.


KH

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now