ART SO EPIC AND SMART

Opdateret: 21. juli 2019


Grundtanken med ART BY IB NOIR er, at lave smukt kunst, som har sjæl – og som er bæredygtigt. De ting vi, omgiver os med, skal kunne mere end blot at være smukke, hvis de skal vække vores nysgerrighed. Motivet på hvert enkelt maleri er så modigt, elegant og indfangende, at man har lyst til at mærke og forstå den historie, der ligger bag hvert værk – derudover er det fantastisk at vide, at man hjælper et andet menneske ud af fattigdom i den anden ende af verden.


Jeg bruger meget tid på at holde mig opdateret om både trends, men også hvad mit designerhjerte savner på markedet.  Jeg har en stort kærlighed til kunst både i form af malerier og skulpturer, men jeg følte mig begrænset af udvalget samt budgettet i mine opgaver. Såfremt man ikke ønsker at købe masseproduceret kunst, så kommer der hurtigt et tungt prisskilt med – samtidig med at malerier i denne størrelse og med dette udtryk var umuligt for mig at opdrive. Jeg har rejst i det meste af verden og arbejdet med kunstnere før, hvor jeg har fået lavet kunst til mig eget hjem. Derfra opstod ideen til at lave store malerier og min rejse efter en kunstner begyndte.


Du kan læse om min rejse på https://my-pleasure.dk/2019/02/art-by-ib-noir-sarah-ib/


Her arbejder jeg med kunsteren PING, hvor budskabet er transformation.

Hele Kollektionen kan ses i Hellerup - kontakt mig for fremvisning, priser og såfremt du ønsker kunst der er lavet specielt til dig.


Jeg ønsker dig en skøn weekend.


KH17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
BE IN 
TOUCH

 

Tlf 41 77 77 00, Email info@ibnoir.com

  • White Instagram Icon

Ib

noir

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now